Η εφαρμογή της έρευνας αγοράς στο βιομηχανικό μάρκετινγκ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Η εφαρμογή της έρευνας αγοράς στο βιομηχανικό μάρκετινγκ

Ρίτσος, Μιχαήλ

Το Βιομηχανικό Μάρκετινγκ αποτελεί μία σύγχρονη και κατά μία έννοια, εξελισσόμενη ακόμα «επιστήμη», η οποία όμως με την εμφάνισή της έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην οικονομική, διοικητική και κοινωνική διάσταση των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή προϊόντων που θα αποτελέσουν τους κρίκους της αλυσίδας παραγωγής καταναλωτικοί προϊόντων. Η εφαρμογή του διέπεται από αρχές και κανόνες που προσδίδουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα στην επιχείρηση, όπου η συμπεριφορά και οι λειτουργίες της δεν καθορίζονται πλέον από την «προσωπική διάθεση» του επιχειρηματία, και φυσικά αυτό έχει σαν συνέπεια την καλύτερη προβολή της επιχείρησης και των προϊόντων της. Αναντίρρητα το Βιομηχανικό Μάρκετινγκ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο, η ανάλυση του οποίου έχει επιχειρηθεί στην παρούσα εργασία.

Thesis
NonPeerReviewed

Μάρκετινγκ
Έρευνα αγοράς
Βιομηχανικό μάνατζμεντ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.