Η διαφήμιση στην εποχή του διαδικτύου: ευκαιρίες, δυνατότητες, προοπτικές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Η διαφήμιση στην εποχή του διαδικτύου: ευκαιρίες, δυνατότητες, προοπτικές

Τσάπας, Χαράλαμπος

Η παρούσα πτυχιακή ασχολειται με την διαφήμιση στο διαδίκτυο, το κατά πολλούς σημαντικότερο μέσο επικοινωνίας της χιλιετίας. Γίνεται αναφορά τόσο στην νέα τάξη πραγμάτων, την ψηφιακή εποχή, και τις αλλαγές που συντελούνται στον τομέα του εμπορίου ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στο διαδίκτυο ως μέσο και τις διαστάσεις του. Τονίζονται τα θετικά στοιχεία της διαφήμισης στο διαδίκτυο, τα μειονεκτήματα, πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν και προοπτικές της μέσα από την εκμετάλλευση του διαδικτύου, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται τόσο για την μέτρηση της όσο και για την επιτυχία της. Μέσω της πτυχιακής επιδιώκεται να αναδειχθούν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την υιοθέτησή της τόσο εταιρίες και ιδιώτες όσο και οι χρήστες-καταναλωτές. Σε δεύτερη φάση τονίζεται η χρησιμότητα της διαδικτυακής διαφήμισης μέσα από την εμπορική διάσταση δυο δικτυακών τόπων. Συγκεκριμένα αναλύονται οι διαφορετικοί και εξίσου επιτυχημένοι τρόποι διαφήμισης που έχουν επιλέξει οι μηχανές αναζήτησης Yahoo και Google για την προώθηση εταιρειών και ιδιωτών μέσα από τα δικτυακά τους κανάλια.

Thesis
NonPeerReviewed

Διαφήμιση
Διαδίκτυο (Internet)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.