Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)
Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της

Χαρίτου, Τσιαμπίκα

Η τομάτα ως τρόφιμο, έχει προσελκύσει έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια καθώς πλήθος από μελέτες έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να αποδεικνύουν την προστατευτική της δράση έναντι χρόνιων νοσημάτων. Το λυκοπένιο έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια από έρευνες ευεργετικό για την υγεία, και η ντομάτα αποτελεί μία από τις πλούσιες πηγές του. Σκοπός αυτής της παρούσας μελέτης είναι ο φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στην ντομάτα και στα υποπροϊόντα της.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικές προδιαγραφές
Λαχανικά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.