Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στη ντομάτα και στα υποπροϊόντα της

Χαρίτου, Τσιαμπίκα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2013

2013


Η τομάτα ως τρόφιμο, έχει προσελκύσει έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια καθώς πλήθος από μελέτες έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να αποδεικνύουν την προστατευτική της δράση έναντι χρόνιων νοσημάτων. Το λυκοπένιο έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια από έρευνες ευεργετικό για την υγεία, και η ντομάτα αποτελεί μία από τις πλούσιες πηγές του. Σκοπός αυτής της παρούσας μελέτης είναι ο φασματομετρικός προσδιορισμός λυκοπενίου στην ντομάτα και στα υποπροϊόντα της.

Π > Ποιοτικές προδιαγραφές
Λ > Λαχανικά

Ποιοτικές προδιαγραφές
Λαχανικά

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)