Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Logistics - Management

Τσιώρας, Νικόλαος

Σκοπός της εργασίας είναι να είναι να πληροφορήσει τους αναγνώστες για την ποιότητα στον τομέα των logistics στην ελληνική αγορά. To logistics management είναι μια επιστήμη, είναι όμως και ένα επάγγελμα χρήσιμο και απαραίτητο, είναι μέρος της παραγωγικής διαδικασίας και γι' αυτό χρειάζεται να επιμορφώθούν στελέχη που με τις γνώσεις τους θα εκτελούν με επιτυχία τις εργασίες και λειτουργίες του logistics management στην επιχείρηση που τους απασχολεί. Σημαντική αναφορά γίνεται στους δείκτες μέτρησης και αξιολόγησης της αποδοτικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας που αποτελούν το κυριότερο σημείο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Εξίσου σημαντικό κομμάτι αποτελεί το αναθεωρημένο μοντέλο SERVQUAL το οποίο θεωρείται ιδανικό μοντέλο κατά την μέτρηση της ποιότητας των υπηρεσιών logistics. Στόχος ενός συστήματος εφοδιαστικής αλυσίδας είναι το επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη το οποίο πετυχαίνεται με τα παραπάνω στοιχεία.

Thesis
NonPeerReviewed

Εμπορεύματα - Μεταφορές
Διακίνηση προϊόντων

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.