Το ολοκληρωμένο μείγμα επικοινωνίας για τη διοικητική κρίσεων από διαχειριστικά λάθη στον τουρισμό

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Το ολοκληρωμένο μείγμα επικοινωνίας για τη διοικητική κρίσεων από διαχειριστικά λάθη στον τουρισμό

Νικηφόρου, Αναστασία

Στο πρώτο κεφάλαιο θα αποσαφηνιστεί ο όρος «κρίση», θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά της και θα τοποθετηθούν οι κρίσεις σε κατηγορίες. Τα παραπάνω θα διερευνηθούν σε σχέση με τον τουρισμό και με τη συνοδεία πολλών σύγχρονων γεγονότων. Στη συνέχεια, στο δεύτερο κεφάλαιο θα καθοριστεί ο όρος «διοικητική», θα υπογραμμιστεί η ανάγκη ύπαρξης πρόληψης και προετοιμασίας από κάθε εταιρεία, καθώς και η τεράστια συμβολή των σχεδίων αντιμετώπισης κρίσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμφάνισή της. Στο επόμενο κεφάλαιο, θα τονιστεί η μεγάλη σημασία της επικοινωνίας, θα σκιαγραφηθεί το πορτραίτο του κατάλληλου προσώπου που δύναται να διαχειριστεί μια κρίση και τέλος θα διαχωριστεί η επικοινωνιακή προσέγγιση σε στρατηγικό και τακτικό σχεδιασμό. Τέλος θα αναλυθούν όλα τα ενδεχόμενα της κρίσης, η οποία εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το Sea Diamond, καθώς και τα σενάρια που πιθανό σώσουν μια εταιρεία όπως την ιδιοκτήτρια εταιρεία του καραβιού. Από όλα αυτά θα προκύψουν συμπεράσματα και θα προταθούν λύσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουρισμός
Ναυάγια - Ελλάδα
Επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.