Η παραγωγή μαστίχας στην Ελλάδα και οι στρατηγικές προώθησης των προϊόντων στην διεθνή αγορά

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2014 (EL)
Η παραγωγή μαστίχας στην Ελλάδα και οι στρατηγικές προώθησης των προϊόντων στην διεθνή αγορά

Κώσταλος, Γεώργιος

Στην εργασία αυτή θα παρουσιαστούν γενικά στοιχεία για την μαστίχα και για τον φορέα προστασίας της και προώθησής της, την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Θα αναλύσουμε τον τρόπο καλλιέργειας και επεξεργασίας του σχίνου (μαστιχόδεντρου) και της ίδιας της μαστίχας έτσι ώστε να είναι έτοιμη προς πώληση. Επίσης, θα γίνει μια γενική παρουσίαση του οφέλους της μαστίχας στον άνθρωπο και στο πόσο και πού χρησιμοποιείται αυτή στην καθημερινή μας ζωή. Τέλος, θα αναφερθούμε στην ίδρυση των Mastihashop από την Ε.Μ.Χ. με στόχο την προώθηση της μαστίχας και των προϊόντων της στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, θα αναλυθούν και τα οικονομικά στοιχεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για τα έτη 2008-2012.

Thesis
NonPeerReviewed

Μαστίχα - Ελλάδα - Χίος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.