Συστήματα αναμονής: μελέτη - προσομοίωση

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Συστήματα αναμονής: μελέτη - προσομοίωση

Κολίτσας, Δημήτριος

Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη - προσομοίωση των συστημάτων αναμονής και η εφαρμογή τους σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινής και επαγγελματικής μας ζωής. Στο πρώτο μέρος θα εξετάσουμε διεξοδικά τα συστήματα αναμονής τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό. Θα περιγράψουμε τα κύρια χαρακτηριστικά ενός συστήματος αναμονής και θα μελετήσουμε διάφορα μοντέλα με παραδείγματα από την καθημερινότητά μας. Στα παραδείγματα αυτά θα προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, με κύριο στόχο την βελτίωση των χαρακτηριστικών του συστήματος, αλλά και την μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας του. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουμε την εφαρμογή ενός συστήματος αναμονής με προσομοίωση, με τη βοήθεια του προγράμματος Matlab. Ο απώτερος σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι, η καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς του συστήματος σε πραγματικές καταστάσεις, και η εκτίμηση διάφορων στρατηγικών για τη βέλτιστη διαχείρισή του.

Thesis
NonPeerReviewed

Αυτόματος έλεγχος
Προσομοίωση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.