Δημόσιες Σχέσεις στον Αθλητισμό: αξιολόγηση των επίσημων ιστοσελίδων των Ελληνικών Π.Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Δημόσιες Σχέσεις στον Αθλητισμό: αξιολόγηση των επίσημων ιστοσελίδων των Ελληνικών Π.Α.Ε.

Προκόπης, Ίων

Στην αρχή της παρούσας εργασίας εξετάζεται ο ρόλος των δημοσίων σχέσεων, δίνεται ο ορισμός τους και παρουσιάζεται η σχέση που υπάρχει μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και του Μάνατζμεντ. Γίνεται επίσης αναφορά στις ομάδες κοινού στις οποίες απευθύνονται οι Δημόσιες Σχέσεις και αναλύονται οι τομείς τους. Στη συνέχεια εξετάζονται οι νέες τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο και γίνεται αξιολόγηση των ιστοσελίδων των ομάδων για να αποδειχθεί αν αξιοποιούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη του Διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζονται οι δυνατότητες που μας παρέχει το Διαδίκτυο για μία πλήρη εφαρμογή ενός προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων. Παρακάτω πραγματοποιείται λεπτομερής έρευνα στις ιστοσελίδες των τριών πιο εμπορικών Ελληνικών ΠΑΕ ( ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ). Συμπερασματικά, ο κλάδος των Δημοσίων Σχέσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου τώρα πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα. Οι ελληνικές ΠΑΕ στηρίζονται στις γνώσεις που τους παρέχουν οι μεγάλες ΠΑΕ του εξωτερικού, αλλά χρειάζεται χρόνος εξοικείωσης και αφομοίωσης τόσο από τις ομάδες όσο και από τους φιλάθλους τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσιες σχέσεις
Αθλητισμός

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.