Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων

Καραγιώργης, Γεώργιος

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2012

2012


Το χοιρινό κρέας και τα υποπροϊόντα του, καθώς η ζήτηση για χοιρινό κρέας όλο και αυξάνεται στην εποχή μας. Το χοιρινό κρέας το οποίο καταναλώνεται σε πολλές χώρες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε κατανάλωση στον κόσμο κρέατα. Η εκτροφή χορίων χρονολογείται από το 5000 π.Χ. Η ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών τροφίμων και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή τρόφιμα με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά οδήγησαν στην αύξηση του αριθμού και της συχνότητας των ελέγχων. Στα πλαίσια αυτά, ο αρχικός εμπειρικός και χωρίς κάποια συγκεκριμένη συχνότητα έλεγχος του τελικού προϊόντος αντικαταστάθηκε βαθμιαία από συστηματικούς ελέγχους που επεκτάθηκαν στις πρώτες ύλες, σε όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και στο τελικό προϊόν.

Χ > Χοιροτροφία
Τ > Τυποποίηση
Κ > Κρέας

Κρέας
Χοιροτροφία
Τυποποίηση

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)