Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων

Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Τυποποίηση χοίριου κρέατος και υποπροϊόντων

Καραγιώργης, Γεώργιος

Thesis
NonPeerReviewed

2012


Το χοιρινό κρέας και τα υποπροϊόντα του, καθώς η ζήτηση για χοιρινό κρέας όλο και αυξάνεται στην εποχή μας. Το χοιρινό κρέας το οποίο καταναλώνεται σε πολλές χώρες και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε κατανάλωση στον κόσμο κρέατα. Η εκτροφή χορίων χρονολογείται από το 5000 π.Χ. Η ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών τροφίμων και οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή τρόφιμα με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά οδήγησαν στην αύξηση του αριθμού και της συχνότητας των ελέγχων. Στα πλαίσια αυτά, ο αρχικός εμπειρικός και χωρίς κάποια συγκεκριμένη συχνότητα έλεγχος του τελικού προϊόντος αντικαταστάθηκε βαθμιαία από συστηματικούς ελέγχους που επεκτάθηκαν στις πρώτες ύλες, σε όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και στο τελικό προϊόν.

Κρέας
Χοιροτροφία
Τυποποίηση

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.