Τοποθέτηση νέου προϊόντος στην αγορά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Τοποθέτηση νέου προϊόντος στην αγορά

Μέμο, Μάρω

Η τοποθέτηση νέων προϊόντων στην αγορά αποτελεί μια διαδικασία, η οποία για να διεκπεραιωθεί ακολουθούνται συγκεκριμένες στρατηγικές. Η παρούσα πτυχιακή εργασία στοχεύει στην ανάδειξη των στρατηγικών Μάρκετινγκ που ακολουθούνται με απώτερο σκοπό την παρουσίαση της συνολικής διαδικασίας τοποθέτησης ενός νέου προϊόντος και τα αποτελέσματα μετά την είσοδό του στην αγορά. Προκειμένου να διαλευκανθούν σε βάθος όλες οι ενέργειες πραγματοποιήθηκε έρευνα στις εταιρείες Αbbvie Pharmaceuticals και Coca Cola Τρία Έψιλον. Οι εταιρείες αυτές, πρόσφατα προέβησαν στη διαδικασία τοποθέτησης ενός νέου προϊόντος στην αγορά. Η λεπτομερής καταγραφή των πρακτικών που ακολούθησαν οι παραπάνω επιχειρήσεις σε συνδυασμό με βιβλιογραφική επισκόπηση θα συντελέσει στην εξαγωγή απτών συμπερασμάτων.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα - Μάρκετινγκ
Μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.