Τουριστική, πολιτιστική προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού συσκευασιών για τα τοπικά γαστρονομικά προϊόντα της ΠΕ. Κοζάνης

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Τουριστική, πολιτιστική προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού συσκευασιών για τα τοπικά γαστρονομικά προϊόντα της ΠΕ. Κοζάνης

Μανάβης, Αθανάσιος Ε.

Μετά την χρήση ερωτηματολογίων και τη μελέτη στοιχείων για τουριστικά και πολιτιστικά θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (αξιοθέατα, έθιμα, παραδόσεις, γλώσσα, κ.α.), γίνεται μια προσέγγιση δημιουργικού σχεδιασμού (μέσα από ολοκληρωμένες διαδικασίες μελέτης και ανάπτυξης concept) συσκευασιών και οπτικών ταυτοτήτων (branding) για τοπικά γαστρονομικά προϊόντα που θα μπορούσαν να αποτελούν τουριστικά σουβενίρ για τους επισκέπτες του νομού. Η δημιουργία αυτού του νέου πεδίου «συσκευασιών – πολιτιστικών αντικειμένων» αφορούν προϊόντα γλυκών, φαγητών και ποτών που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και χαρακτηρίζονται ως παραδοσιακά.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουριστική οικονομία
Συσκευασία - Σχεδιασμός
Τουριστική ανάπτυξη

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-06


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.