Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2015 (EL)
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης

Κυριακίδου, Μαρία

Στη συγκεκριμένη εργασία ορίζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (ccp) και γίνεται χρήση των 7 αρχών του συστήματος HACCP. Πραγματοποιείται αναγνώριση κινδύνων και στη συνέχεια πίνακας προσδιορισμού επικινδυνότητας. Για να εκτιμηθεί η σημασία ενός κινδύνου και ως εκ τούτου, να αποφασισθεί αν απαιτείται η εγκατάσταση ενός ccp στο διάγραμμα ροής, στο οποίο ο κίνδυνος θα πρέπει να εξαλειφθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτό επίπεδο.

Thesis
NonPeerReviewed

Ζαχαρότευτλο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.