Η χρήση του διαδικτύου για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων στην Κρήτη

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η χρήση του διαδικτύου για την προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων στην Κρήτη

Γιανναδάκη, Μαρία Ε.

Το διαδίκτυο αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο μάρκετινγκ για την προβολή και διαφήμιση των τουριστικών επιχειρήσεων. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του διαδικτύου είναι ο πολυμεσικός τρόπος προβολής των επιχειρήσεων, η πληθώρα διαφημιστικού υλικού και η διαδραστικότητα στην επικοινωνία. Με τον πλούτο της διαδικτυακής προβολής οι επιχειρήσεις έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα να ανταγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο για την επίτευξη ισχυρών μακροπρόθεσμων στόχων και ευκαιριών. Προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικά η διαδικτυακή προβολή απαιτείται συνδυαστικά τόσο η συμβολή της έρευνας όσο και η αξιοποίηση των διαδικτυακών εφαρμογών. Σε αυτό το σημείο κρίνεται απαραίτητα η πληροφορική εκπαίδευση των εργαζομένων η οποία θα προσφέρει ενιαίο συντονισμό και οργάνωση έτσι ώστε να προβληθούν ορθά οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη μέσω της χρήσης του διαδικτύου.

Thesis
NonPeerReviewed

Ψηφιακή επικοινωνία
Διαδίκτυο (Internet)
Τουρισμός - Μάρκετινγκ
Τουρισμός - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015-12-18


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.