Η στρατηγική ανάπτυξης και η προοπτική μελλοντικής επέκτασης του Ομίλου Μασούτη Α.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Η στρατηγική ανάπτυξης και η προοπτική μελλοντικής επέκτασης του Ομίλου Μασούτη Α.Ε.

Πανωργιά, Αικατερίνη

Αναλύεται το εξωτερικό περιβάλλον μιας επιχείρησης και γίνεται αναφορά του μάκρο και μίκρο περιβάλλοντος και της SWOT. Ακόμη, αναφέρεται το πρότυπο μοντέλο των 5 δυνάμεων του Porter και εξετάζεται το εσωτερικό περιβάλλον, η αποτίμηση δυνητικής απόδοσης πόρων και ικανοτήτων καθώς και η αλυσίδα αξίας. Ακόμη, γίνεται εξέταση της στρατηγικής του Ομίλου Μασούτη, τόσο για την ανάπτυξή του, όσο και για τις προοπτικές επέκτασής του σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, την ιστορία του, τις εγκαταστάσεις τις οποίες διαθέτει, τονίζοντας το κέντρο αποθήκευσης και διανομής που διαθέτει στο Καβαλάρι. Γνωστοποιείται η εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρίας, οι σχέσεις που έχει δημιουργήσει με τους εργαζόμενους, η επικοινωνία με τους καταναλωτές, αναλύονται ο ισολογισμός, τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου και εξετάζονται οι αριθμοδείκτες.

Thesis
NonPeerReviewed

Σουπερμάρκετ - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.