Προοπτικές εξέλιξης καινοτομιών στον πρωτογενή τομέα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2015 (EL)
Προοπτικές εξέλιξης καινοτομιών στον πρωτογενή τομέα

Παυλίδης, Κοσμάς

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Μακεδονία και κυρίως στο Νομό Κοζάνης με αποστολή 50 ερωτηματολογίων σε άτομα που ασχολούνται σε επιχειρήσεις τροφίμων. Τα ερωτήματα στα οποία επεδίωξε να απαντήσει η συγκεκριμένη έρευνα, ήταν η σφυγμομέτρηση της εντύπωσης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις τροφίμων για την κατάσταση που επικρατεί εντός των πλαισίων των επιχειρήσεων που απασχολούνται. Επίσης, για την αντίληψη των εργαζομένων σχετικά με την καθοδήγηση της καινοτομίας, τις ανταμοιβές και τα κίνητρα για δημιουργικότητα, την αξιολόγηση της παραγωγής ιδεών, καθώς και το εάν μπορούν να δράσουν οι προαναφερθέντες πρακτικές ως σύνολο, αλληλοεπιδρώντας η μία στην άλλη. Και τέλος, κατά πόσο μπορούν να ομαδοποιηθούν σε παράγοντες ανάλογα με το περιεχόμενο τους και την επίδραση τους στο προσωπικό.

Thesis
NonPeerReviewed

Καινοτομία (επιχείρηση)
Αγροτική ανάπτυξη - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2015


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.