Ηλεκτρονικό εμπόριο και οι επιπτώσεις του στην ελληνική οικονομία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2001 (EL)
Ηλεκτρονικό εμπόριο και οι επιπτώσεις του στην ελληνική οικονομία

Αριστόπουλος, Θεόφιλος

Με τη χρήση του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου διευκολύνεται και βελτιώνεται σημαντικά ο αγοραστικός τρόπος των καταναλωτών, μέσω της αυτοματοποίησης όλων των διαδικασιών που διέπουν τα συστατικά του εμπορίου (παραγγελία, αγορά, πώληση, service, εξυπηρέτηση μετά την πώληση), αλλά ταυτόχρονα καταλύεται σταδιακά η προσωπική επαφή μεταξύ των καταναλωτών και των πωλητών. Το ηλεκτρονικό εμπόριο θα αποτελέσει τον παράγοντα εκείνον, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά και θα έχει τον ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια των ελληνικών επιχειρήσεων για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη και την οικονομική τους ευρωστία, τόσο σε εθνική όσο και σε διεθνή εμβέλεια. Όμως, για να καρποφορήσει το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, θα πρέπει πρώτα να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα το επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτικό έδαφος, στο οποίο θα σπαρθεί ο καρπός του.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Στρατηγικός προγραμματισμός
Οικονομία
Επιχειρήσεις - Ελλάδα
Διαδίκτυο (Internet)
Επιχειρήσεις - Οικονομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2001


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.