Παραγωγή τυποποίηση κοινοτικοί κανονισμοί εσπεριδοειδών στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2009 (EL)
Παραγωγή τυποποίηση κοινοτικοί κανονισμοί εσπεριδοειδών στην Ελλάδα

Ίτσκου, Σοφία

Σκοπός της παρούσας εργασίας αποτελεί η ανάλυση της παραγωγής, τυποποίησης και μεταποίησης των εσπεριδοειδών στη χώρα μας. Μάλιστα θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους κοινοτικούς κανονισμούς που ισχύουν για την παραγωγή εσπεριδοειδών. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνονται εισαγωγικά στοιχεία τόσο για τον κλάδο των εσπεριδοειδών όσο και τα εγχώρια χαρακτηριστικά του. Στη συνέχεια, εστιάζεται στην διαδικασία της παραγωγής εσπεριδοειδών. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει σκέλη όπως τον Πολλαπλασιασμό, την Εγκατάσταση Οπωρώνα, την Παραγωγή Βλαστήσεως. το Κλάδεμα, τα Παράσιτα και Αρρώστιες, την Καταπολέμηση Ζιζανίων Εσπεριδοειδών κα. Τα επόμενα κεφάλαια θα ασχοληθούν με τη διαδικασία της ωρίμανσης, συντήρησης και τέλος την τυποποίηση των εσπεριδοειδών. Τέλος, η εργασία κλείνει με την παράθεση της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Εσπεριδοειδή
Τυποποίηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.