"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς

Χασάν, Μεχμέτ

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2017

2017


Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια να γίνουν γνωστές οι διατροφικές αξίες των ζυμούμενων προϊόντων του γάλακτος. Στο πρώτο κεφάλαιο αναπτύσσεται η έννοια της ζύμωσης και γενικότερα η ζύμωση των γαλακτοκομικών προϊόντων. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα τρία ζυμούμενα γαλακτοκομικά προϊόντα, Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς στα οποία επικεντρώνεται η εργασία. Γίνεται μια εκτενής ανάλυση της τεχνολογίας παρασκευής τους, των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους αλλά και της διατροφικής τους αξίας. Τέλος μελετώνται οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος

Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)