"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2017 (EL)
"Τεχνολογία παρασκευής, ποιοτικά χαρακτηριστικά και διατροφική αξία ζυμούμενων προϊόντων γάλακτος" Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς

Χασάν, Μεχμέτ

Στην παρούσα εργασία γίνεται μια προσπάθεια να γίνουν γνωστές οι διατροφικές αξίες των ζυμούμενων προϊόντων του γάλακτος. Στο πρώτο κεφάλαιο αναπτύσσεται η έννοια της ζύμωσης και γενικότερα η ζύμωση των γαλακτοκομικών προϊόντων. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα τρία ζυμούμενα γαλακτοκομικά προϊόντα, Κεφίρ, Οξύγαλα και Κουμίς στα οποία επικεντρώνεται η εργασία. Γίνεται μια εκτενής ανάλυση της τεχνολογίας παρασκευής τους, των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους αλλά και της διατροφικής τους αξίας. Τέλος μελετώνται οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.