Η αγορά των ενεργειακών ποτών στην Ελλάδα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Η αγορά των ενεργειακών ποτών στην Ελλάδα

Φαμπρίκη, Χριστίνα Α.

Η παρακάτω εργασία αναφέρεται στην αγορά των ενεργειακών ποτών στην Ελλάδα και την στρατηγική που έχουν ακολουθήσει η εταιρείες για να αναπτυχθούν. Αρχικά, αναφέρεται τι είναι η στρατηγική, πως εξελίχθηκε και από πού ξεκίνησε. Έπειτα, αναλύονται τα πιο γνωστά στο καταναλωτικό κοινό ενεργειακά ποτά και γίνεται ανάλυση εταιρειών. Επιπλέον παρουσιάζεται και το πρώτο ελληνικό ενεργειακό ποτό που δημιουργήθηκε. Επιπρόσθετα, διατυπώνονται τυχόν βλαβερές ουσίες που περιέχουν και τυχόν ατυχήματα που έχουν επισημανθεί από καταναλωτές που έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους προϊόντα σε μεγάλο ποσοστό. Τέλος, διατυπώνονται τα συμπεράσματα που βγήκαν από την συγγραφή της εργασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποτά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.