Η μελισσοκομεία ως παράγοντας οικονομίας και καταναλωτική διάσταση

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η μελισσοκομεία ως παράγοντας οικονομίας και καταναλωτική διάσταση

Κοκκινίδου, Σοφία Σ.

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2017

2017


Η πτυχιακή αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα του μελιού. Αρχικά αναφέρεται η ιστορική αναδρομή του μελιού και στη συνέχεια παρουσιάζονται τα είδη μελιού και οι θεραπευτικές ιδιότητές του. Έπειτα αναλύεται η παραγωγή του μελιού και τα διάφορα προϊόντα που προκύπτουν από την παραγωγή. Επιπλέον διατυπώνεται η επιχειρηματικότητα και η οικονομία του μελιού στην Ελλάδα. Τέλος προβάλλεται η κατάταξη της παραγωγής του μελιού σε άλλες χώρες εντός και εκτός της ΕΕ και παρουσιάζονται οι εισαγωγές και οι εξαγωγές μελιού ανά χώρα.

Μ > Μελισσοκομία
Α > Ανταγωνιστικότητα

Ανταγωνιστικότητα
Μελισσοκομία

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.