Η μελισσοκομεία ως παράγοντας οικονομίας και καταναλωτική διάσταση

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2017 (EL)
Η μελισσοκομεία ως παράγοντας οικονομίας και καταναλωτική διάσταση

Κοκκινίδου, Σοφία Σ.

Η πτυχιακή αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα του μελιού. Αρχικά αναφέρεται η ιστορική αναδρομή του μελιού και στη συνέχεια παρουσιάζονται τα είδη μελιού και οι θεραπευτικές ιδιότητές του. Έπειτα αναλύεται η παραγωγή του μελιού και τα διάφορα προϊόντα που προκύπτουν από την παραγωγή. Επιπλέον διατυπώνεται η επιχειρηματικότητα και η οικονομία του μελιού στην Ελλάδα. Τέλος προβάλλεται η κατάταξη της παραγωγής του μελιού σε άλλες χώρες εντός και εκτός της ΕΕ και παρουσιάζονται οι εισαγωγές και οι εξαγωγές μελιού ανά χώρα.

Thesis
NonPeerReviewed

Ανταγωνιστικότητα
Μελισσοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2017


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.