Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2009 (EL)
Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία

Στόχος αυτής της εργασίας είναι να γίνει γνωστό η χρήση των χημικών πρόσθετων στα τρόφιμα και οι κίνδυνοι στη δημόσια υγεία. Η τεχνολογία των τροφίμων μετα την ένταξη μετά την ένταξη στην ΕΟΚ άρχισε να λαμβάνει υπόψιν της την τεχνολογία των προηγμένων χωρών προκειμένου να ανταγωνιστεί τα προϊόντα τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσια υγεία
Χημικές ουσίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.