Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2009 (EN)
Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία

Στόχος αυτής της εργασίας είναι να γίνει γνωστό η χρήση των χημικών πρόσθετων στα τρόφιμα και οι κίνδυνοι στη δημόσια υγεία. Η τεχνολογία των τροφίμων μετα την ένταξη μετά την ένταξη στην ΕΟΚ άρχισε να λαμβάνει υπόψιν της την τεχνολογία των προηγμένων χωρών προκειμένου να ανταγωνιστεί τα προϊόντα τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Δημόσια υγεία
Χημικές ουσίες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2009


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)