Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2009

2009


Στόχος αυτής της εργασίας είναι να γίνει γνωστό η χρήση των χημικών πρόσθετων στα τρόφιμα και οι κίνδυνοι στη δημόσια υγεία. Η τεχνολογία των τροφίμων μετα την ένταξη μετά την ένταξη στην ΕΟΚ άρχισε να λαμβάνει υπόψιν της την τεχνολογία των προηγμένων χωρών προκειμένου να ανταγωνιστεί τα προϊόντα τους.

Δ > Δημόσια υγεία
Χ > Χημικές ουσίες

Δημόσια υγεία
Χημικές ουσίες

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.