Webinar 2: Δικτύωση και εύρεση χρηματοδότησης, Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Επιστήμες Ζωής"

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2020 (EL)

Webinar 2: Δικτύωση και εύρεση χρηματοδότησης, Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Επιστήμες Ζωής"

Παπαγγελή, Ήριννα
Νεοφωτίστου, Κωνσταντίνα
Δήμα, Αντιγόνη
Κυρίτσης, Νίκος
Πουλικάκος, Πουλίκος
Μεγρέμη, Νανσυ
R.E.A.L. Science
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EL)
Πασκουάλ, Χριστίνα (EL)
Μαραγκός, Δημήτρης (EL)
Pascual, Cristina (EN)
National Documentation Center (EN)
Maragos, Dimitris (EN)

Στο πλαίσιο του 2ου webinar δίνονται χρήσιμες συμβουλές για αναζήτηση εργασίας, πληροφορίες για πηγές χρηματοδοτήσεων (υποτροφίες, grants, ευρωπαϊκά προγράμματα- MSCA- ERC κ.λπ.), δικτύωση και ενίσχυση των επιστημονικών δημοσιεύσεων. Πιο συγκεκριμένα ομιλητές στο webinar είναι η Δρ Αντιγόνη Δήμα, Ερευνήτρια Γ΄στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλέξανδρος Φλέμιγκ" (Human Genomics), o Δρ Πουλίκος Πουλικάκος, Αναπληρωτής Kαθηγητής Ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Mount Sinai της Νέας Υόρκης, o Δρ. Νίκος Κυρίτσης, μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Κέντρο Τραυμάτων Εγκεφάλου και Νωτιαίου Μυελού του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, η Δρ Ήριννα Παπαγγελή, Staff Scientist στην Bayer και η Δρ Cristina Pasqual, Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020 στο ΕΚΤ. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στο οποίο οι ομιλητές απαντούν ζωντανά. (EL)

Διαδικτυακό σεμινάριο (EL)
Webinar (EN)

Δικτύωση επιστημονικών δημοσιεύσεων (EL)
Έυρεση χρηματοδότησης (EL)
Επιστήμες ζωής (EL)
Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας (EL)
Εκπαίδευση (EL)
Αναζήτηση εργασίας (EL)
Ενίσχυση επιστημονικών δημοσιεύσεων (EL)
Πηγές πληροφόρησης (EL)
Education (EN)
Information sources (EN)


Ελληνική γλώσσα

2020-07-09


Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Επιστήμες Ζωής", Διαδικτυακά, 2020-07-02 - 2020-07-16

© 2020 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.