Webinar 2: Χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες για εργασία, Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Humanities"

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Webinar 2: Χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες για εργασία, Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Humanities"

Κηπουροπούλου, Γεωργία
Κορνελάκη, Αθηνά
Σινοπούλου, Ελένη
Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας Κύπρου
Πλακίτση, Κατερίνα
Ασδεράκη, Φωτεινή
Χρίστου, Γιώργος
R.E.A.L. Science
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EL)
Μαραγκός, Δημήτρης (EL)
National Documentation Center (EN)
Maragos, Dimitris (EN)

Tο ΕΚΤ ενώνει τις δυνάμεις του με Έλληνες που ζουν και εργάζονται σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να υλοποιήσει τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων ερευνητών και επιστημόνων. Ο 3ος κύκλος, ο οποίος θα εστιάσει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων. Στο δεύτερο webinar δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για αναζήτηση εργασίας και πληροφορίες για πηγές χρηματοδοτήσεων. Συμμετείχαν καθηγήτριες και ερευνήτριες Πανεπιστημίων, που διαχειρίζονται ή έχουν ωφεληθεί από ερευνητικά προγράμματα ή υποτροφίες, και συγκεκριμένα η Δρ. Γεωργία Κηπουροπούλου , Ακαδημαϊκή Ερευνήτρια με έμφαση στη Γεωργία από τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, η Δρ. Φωτεινή Ασδεράκη , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Δρ. Κατερίνα Πλακίτση, Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Coordinator της ερευνητικής μονάδας Formal and Informal Science Education, και η Δρ. Αθηνά Κορνελάκη, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. (EL)

Διαδικτυακό σεμινάριο (EL)
Webinar (EN)

Επιστημονικά πεδία (EL)
Νέοι επιστήμονες (EL)
Χρηματοδοτήση (EL)
Ανθρωπιστικές επιστήμες (EL)
Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας (EL)
Διαδικτυακά σεμινάρια (EL)
Νέοι ερευνητές (EL)
Ανάπτυξη δεξιοτήτων (EL)
Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορική (EL)
Ανθρωπιστικές επιστήμες, γενικά (EL)
Humanities, general (EN)
Real Skills for scientists (EN)
Digital skills (EN)
Webinar (EN)
Computer and Information Sciences (EN)


Ελληνική γλώσσα

2021-01-21


Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Humanities", Διαδικτυακά, 2021-01-14 - 2021-01-28

© 2021 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.