Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1997 (EL)
Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία

Μπαρμπαγιάννη, Μαρία Ν.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

υποβάθμιση
Ελαιόλαδο - Διαιτολογικές απόψεις
σπορέλαια
Ελαιόλαδο - Υγιειονολογικές απόψεις
Ελαιόλαδο - Φυσιολογικές απόψεις
θερμική επεξεργασία
Ελαιόλαδο

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

1997


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.