Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2000 (EL)
Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)

Ζέρβα, Αναστασία Α.
Ζέρβα, Ουρανία Ι.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

χοληστερόλη
Τροφή - Μικροβιολογία
Στερόλες
τυρί
ανάλυση τροφίμων
γιαούρτι

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2000-07


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.