Μελέτη της συσχέτισης της σύστασης του διαιτητικού λίπους με την ινσουλινική ευαισθησία σε γυναίκες με φυσιολογική ανοχή στη γλυκόζη που είναι απόγονοι πρώτου βαθμού ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)
Μελέτη της συσχέτισης της σύστασης του διαιτητικού λίπους με την ινσουλινική ευαισθησία σε γυναίκες με φυσιολογική ανοχή στη γλυκόζη που είναι απόγονοι πρώτου βαθμού ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

Ντάλη, Γεωργία

postgraduate_thesis
Μεταπτυχιακή Εργασία (EL)
Postgraduate Thesis (EN)

Σακχαρώδης διαβήτης - Διαιτολογικές απόψεις
γυναίκες
Διαιτητικό λίπος
ινσουλινική ευαισθησία

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2004


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.