δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
In vitro : μελέτη μερικών πτυχών της χώνευσης του άρτου
In vitro : study of some aspects of the bread digestion
Μαργέλου, Ιωάννα
Subject of this thesis is to study the making of preliminary results on the ability of size exclusion chromatography to act as a detector in a laboratory model digest real food. Initially, reference is made to the digestive system and the passage of food through the gastrointestinal tract, has in vitro digestion model, applied to foods, mainly regarding the bread, it refers to the procedure for bakery and bread products examined size exclusion methods, such as chromatography detectors (UV 190-400 nm UV and SLS) are analyzed. Finally, given the materials and methods used to carry out the experimental part of the work and the conclusions which emerged.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.