δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Διερεύνηση των ιδιοτήτων σε πρόσθετα παγωτού

Ερκέκογλου, Ιωάννης

Μεταπτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, 2018—10024

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία
Master thesis

Παχυσαρκία
sweeteners
rheological properties
gelling agents
ρεολογικές ιδιότητες
sugar-free
Διαβήτης
Πρόσθετα τροφίμων
gels
Ζελατινοποίηση
γλυκαντικές ουσίες
Παγωτά, πάγοι κ.λπ.
πηκτώματα
Πεπτικό σύστημα -- Ασθένειες
πηκτωματογόνοι παράγοντες


2018-09-12


Μεταπτυχιακές Διατριβές

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.