Σχεδίαση εφαρμογής τύπου "Mashup" βασισμένη στην τεχνολογία Google maps για την απεικόνιση σημαντικών σημείων ενδιαφέροντος της Ερμούπολης (διαδραστικός χάρτης)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)

Σχεδίαση εφαρμογής τύπου "Mashup" βασισμένη στην τεχνολογία Google maps για την απεικόνιση σημαντικών σημείων ενδιαφέροντος της Ερμούπολης (διαδραστικός χάρτης) (EL)

Νησιώτης, Αντώνιος - Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων. Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων. (EL)

Μελέτη για τη δημιουργία mashup εφαρμογής σχετικής με την αγορά ακινήτου στο νησί της Σύρου με ταυτόχρονη χρήση διαδραστικών χαρτών για την αποτύπωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και λοιπών σημείων ενδιαφέροντος του νησιού.

masterThesis

Σύρος (EL)
Διαδραστικός χάρτης (EL)
Mashup (EL)
Google maps (EL)
Σημεία ενδιαφέροντος (EL)
Αγορά ακινήτου (EL)
Syros (EL)
Κτηματομεσιτικό (EL)
Real estate (EL)


2009


2015-11-18T10:42:42Z

Σύρος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.