Το ελληνικό κόσμημα ανά τους αιώνες και πρωτότυπος σχεδιασμός κοσμήματος: συγκριτική (τοποθέτηση) έρευνα στις μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής από το αρχαίο έως το σύγχρονο ελληνικό κόσμημα: εφαρμογή συμπερασμάτων σε πρωτότυπο σχεδιασμό κοσμήματος

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΤο ελληνικό κόσμημα ανά τους αιώνες και πρωτότυπος σχεδιασμός κοσμήματος: συγκριτική (τοποθέτηση) έρευνα στις μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής από το αρχαίο έως το σύγχρονο ελληνικό κόσμημα: εφαρμογή συμπερασμάτων σε πρωτότυπο σχεδιασμό κοσμήματος (EL)

Μπαρδάνη, Ιωάννα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων. Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων. (EL)

Ανάλυση των αρχαίων τεχνικών κατασκευής κοσμήματος στον χώρο της Ελλάδας. Συμπεράσματα και τοποθετήσεις πάνω σε συγκρίσεις με τις σύγχρονες τεχνικές. Σχεδιασμός νέου κοσμήματος βάση αυτών των συμπερασμάτων και πρόταση για χρήση καινοτόμου υλικού.

masterThesis

Τεχνικές (EL)
Precious metal clay (EL)
PMC (EL)
Κόσμημα (EL)


2010


2015-11-18T10:42:44Z

Σύρος*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.