Ανάλυση χαρακτηριστικών και διερεύνηση πρόθεσης εκτροπής σε μέσα σταθερής τροχιάς των χρηστών του χώρου στάθμευσης μακράς διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Hellanicus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2004 (EN)

Ανάλυση χαρακτηριστικών και διερεύνηση πρόθεσης εκτροπής σε μέσα σταθερής τροχιάς των χρηστών του χώρου στάθμευσης μακράς διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (EL)

Αραμπατζή, Ειρήνη - Γεώργιος

aegean

Στη διπλωματική εργασία επιχειρείται η μελέτη των πιθανών επιπτώσεων των νέων μέσων στις προθέσεις του επιβατικού κοινού. Συγκεκριμένα, θα μελετηθεί η περίπτωση των χρηστών του χώρου στάθμευσης μακράς διάρκειας του Αεροδρομίου και θα γίνει προσπάθεια να αναλυθούν τα χαρακτηριστικά και να διερευνηθεί η πρόθεσή για εκτροπή σε μέσα σταθερής τροχιάς. Για τη πραγματοποίηση μελέτης θα συλλεχθούν στοιχεία μέσω συνεντεύξεων χρήστες του χώρου στάθμευσης με τη μέθοδο των ερωτηματολογίων. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αφορούν τα χαρακτηριστικά των χρηστών και της μέτακίνησής τους και τη πρόθεσή τους για αλλαγή μέσου. Η επεξεργασία των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί με το στατιστικό πρόγραμμα SPSS και θα εφαρμοστεί σε παραγοντική ανάλυση για τον προσδιορισμό κάποιων συμπεριφορικών προτύπων.

masterThesis

Παραγοντική ανάλυση (EL)
Δεδηλωμένες προτιμήσεις (EL)
Factor analysis (EL)
Revealed preference (EL)
Αποκαλυπτόμενες προτιμήσεις (EL)
Stated preference (EL)


2004


2015-11-18T10:47:26Z

Χίος




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)