Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αειφόρο ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών: το δίκαιο εμπόριο (fair trade)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αειφόρο ανάπτυξη με χρήση νέων τεχνολογιών: το δίκαιο εμπόριο (fair trade) (EL)

Τσιάμης, Ιωάννης - Ρίζος - Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση νε Χρήση Νέων Τεχνολογιών. (EL)

Οι σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από τις ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν σε πάρα πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η γνώση του ανθρώπου για τον κόσμο που τον περιβάλλει είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά στη γνωστή ιστορία του.Η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να επιτύχουν πράγματα αδιανόητα πριν μερικά χρόνια. Αυτή η τεράστια δύναμη που απέκτησε ο άνθρωπος μέσω της γνώσης, δεν τον οδήγησε μόνο σε θετικά επιτεύγματα αλλά πολύ συχνά τη χρησιμοποίησε με τρόπο παράλογο και πολλές φορές καταστροφικό είτε για τον ίδιο, είτε για το φυσικό περιβάλλον και όλο τον πλανήτη.

masterThesis

Computer aided instruction (EL)
Εκπαίδευση για την αειφόρο ανάπτυξη (EL)
Εκπαίδευση με νέες τεχνολογίες (EL)
Education for sustainable development (EL)
Ιστοσελίδα (EL)


2007


2015-11-18T10:53:26Z

Ρόδος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.