THE EFFECTS OF PREHYDROLYSIS AND OXYGEN AVAILABILITY ON SODA-OXYGEN DELIGNIFICATION OF WHEAT STRAW

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



THE EFFECTS OF PREHYDROLYSIS AND OXYGEN AVAILABILITY ON SODA-OXYGEN DELIGNIFICATION OF WHEAT STRAW (EN)

SAIED, IBJ (EN)
KOUKIOS, EG (EN)

journalArticle (EN)

2014-03-01T01:39:29Z
1988 (EN)


Materials Science, Paper & Wood (EN)

CELLULOSE CHEMISTRY AND TECHNOLOGY (EN)

Αγγλική γλώσσα

EDITURA ACADEMIEI ROMANE (EN)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.