Innovative and fortified food: Probiotics, prebiotics, GMOs, and superfood

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών   

Αποθετήριο :
Πέργαμος   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Innovative and fortified food: Probiotics, prebiotics, GMOs, and superfood

Theodoros Varzakas Panagiotis Kandylis Dimitra Dimitrellou Chryssoula Salamoura George Zakynthinos Charalampos Proestos

scientific_publication_book
Επιστημονική δημοσίευση - Βιβλίο (EL)
Scientific publication - Book (EN)

2018


Θετικές Επιστήμες

Θετικές Επιστήμες (EL)
Science (EN)

Αγγλική γλώσσα

Elsevier (EN)

Σχολή Θετικών Επιστημών » Τμήμα Χημείας

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.