δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
The effects of food processing and canning technologies on the nutritional value of foods
Raptopoulou, K.G.
Pasias, I.N.
Thomaidis, N.S.
Proestos, C.
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
The effects of food processing and canning technologies on the nutritional value of foods
The effects of food processing and canning technologies on the nutritional value of foods
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.