Ομογενείς περατωμένες περιοχές της μιγαδίκης πολλαπλότητας C

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1986 (EL)

Homogeneous bounded bounded domain of complex manifold of C
Ομογενείς περατωμένες περιοχές της μιγαδίκης πολλαπλότητας C

Dimos, Georgios
Δήμος, Γεώργιος

Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΕΡΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ NORMAL J-ΑΛΓΕΒΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ J-ΑΛΓΕΒΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ SIEGEL. ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ J- ΑΛΓΕΒΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟ C ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ 8 ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ 2 Ν. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ J-ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗ J-ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΑΥΤΟΜΟΡΦΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ W, ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΙΝΑΚΑ. ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ J-ΑΛΓΕΒΡΑΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΠΙΝΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 8 ΚΑΙ 10. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ J-ΑΛΓΕΒΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗΠΑΝΩ ΑΠΟ 70, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΔΗΛ. Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ J-ΑΛΓΕΒΡΩΝ.

PhD Thesis

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ SIEGEL
ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΙΝΑΚΑ
SIEGEL DOMAINS
TRIANGULAR MATRIX
SOLVABLE ALGEBRA
Μαθηματικά
Mathematics
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΟΥ LIE
Φυσικές Επιστήμες
ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΕΡΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΛΕΛΥΜΕΝΕΣ ΑΛΓΕΒΡΕΣ
Διαφορική γεωμετρία
Inner product
LIE BRACKET
Natural Sciences


Ελληνική γλώσσα

1986


Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.