Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



The effect of different levels of whole cottonseed on the digestibility, fermentability and nutritional value of sheep diets
Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων

Νήτας, Δημοσθένης

PhD Thesis

1996


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Sheeps
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Σιτηρέσια πρόβατα
Βαμβακόσποροι
In sacco digestibility
Animal and Dairy Science
Θρεπτική αξία
In vivo degistibility
Πεπτικότητα
Ζυμωτικότητα

Ελληνική γλώσσα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Ζωικής Παραγωγής. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Εφαρμοσμένης Διατροφής των Αγροτικών Ζώων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.