Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



The effect of different levels of whole cottonseed on the digestibility, fermentability and nutritional value of sheep diets
Επίδραση διαφόρων επιπέδων βαμβακόσπορου στην πεπτικότητα, ζυμωτικότητα και θρεπτική αξία σιτηρέσιων προβάτων

Νήτας, Δημοσθένης

PhD Thesis

1996


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Sheeps
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Σιτηρέσια πρόβατα
Βαμβακόσποροι
In sacco digestibility
Animal and Dairy Science
Θρεπτική αξία
In vivo degistibility
Πεπτικότητα
Ζυμωτικότητα

Greek

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Ζωικής Παραγωγής. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Εφαρμοσμένης Διατροφής των Αγροτικών Ζώων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)