Μελέτη της επίδρασης αιθερίων ελαίων σε αλλοιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς των τροφίμων

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη της επίδρασης αιθερίων ελαίων σε αλλοιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς των τροφίμων

Skandamis, Panagiotis
Σκανδάμης, Παναγιώτης

PhD Thesis

2001


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονική Βιοτεχνολογία

Τρόφιμα
Agricultural and Veterinary Sciences
Παθογόνοι οργανισμοί
Pathogens
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Αιθέρια έλαια
Antimicrobial activity
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Οργανοληπτική ανάλυση
Essential oils
Agricultural Biotechnology
Αλλοίωση κρέατος
Πρόβλεψη θανάτωσης
Sensory analysis
Δείκτες ποιότητας
Modelling death rate
Metabolites
Μηχανισμός δράσης
Action mode
Αντιμικροβιακή δράση
Meat spoilage

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.