Μελέτη της επίδρασης αιθερίων ελαίων σε αλλοιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς των τροφίμων

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη της επίδρασης αιθερίων ελαίων σε αλλοιογόνους και παθογόνους μικροοργανισμούς των τροφίμων

Skandamis, Panagiotis
Σκανδάμης, Παναγιώτης

PhD Thesis

2001


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονική Βιοτεχνολογία

Τρόφιμα
Agricultural and Veterinary Sciences
Παθογόνοι οργανισμοί
Pathogens
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Αιθέρια έλαια
Antimicrobial activity
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Οργανοληπτική ανάλυση
Essential oils
Agricultural Biotechnology
Αλλοίωση κρέατος
Πρόβλεψη θανάτωσης
Sensory analysis
Δείκτες ποιότητας
Modelling death rate
Metabolites
Μηχανισμός δράσης
Action mode
Αντιμικροβιακή δράση
Meat spoilage

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)