Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
National Documentation Centre (EKT)   

Αποθετήριο :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Volatile compounds of grapes and wines of the V. V. var xinomauro: identification and quantification. The effect of several viticultural practices
Πτητικές ενώσεις της ποικιλίας σταφυλών ξινόμαυρο (Νάουσας): ταυτοποίηση, ποσοτικός προσδιορισμός και παράγοντες που τις επηρεάζουν

Gkoulioti-Ampela, Anna
Γκουλιώτη-Αμπελά, Άννα

PhD Thesis

2000


Φυσικές Επιστήμες ➨ Χημεία

Ξινόμαυρο
Πτητικές ενώσεις
Χημεία
Αμπελοκομικοί παράγοντες
V.V. Variety xinomauro
Viticultural practices
Natural Sciences
Φυσικές Επιστήμες
Chemical Sciences
Aroma compounds

Ελληνική γλώσσα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle University Of Thessaloniki (AUTH)

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Τομέας Χημικής Τεχνολογίας και Βιομηχανικής Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.