Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2023 (EL)

Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης

Μάντζος, Αλέξανδρος

Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Kazou, Maria
Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Δημοπούλου, Μαρία
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Νεμέα
Οίνος
Μικροβιολογία
Κρασί
Αγιωργίτικο
Ζυμομύκητες
Ζύμωση


Ελληνική γλώσσα

2022-06-30


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2023-02-07T09:35:14Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.