Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα

Σκουρλής, Ευθύμιος
Νασόπουλος, Σπυρίδων

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Μαντής, Φώτιος
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Αντιβιοτικά
Κρέας


Ελληνική γλώσσα

2021-03-05


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-21T04:22:56Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.