Υψηλή γαστρονομία και καινοτομία στο F&B των πολυτελών ξενοδοχείων. Μελέτη περίπτωσης: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Υψηλή γαστρονομία και καινοτομία στο F&B των πολυτελών ξενοδοχείων. Μελέτη περίπτωσης: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

Καλαντζή, Ιωάννα

Σεργόπουλος, Κωνσταντίνος
Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών
Μαρινάκος, Κωνσταντίνος
Λαλούμης, Δημήτριος
Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Εστιατόρια πολυτελείας
Luxurious restaurants
Εστιατόρια
Καινοτομία
Ανθρώπινο δυναμικό
Restaurants
Grecotel
Γαστρονομικός τουρισμός
Covid -19
Innovation
Gastronomic tourism
Γαστρονομικοί τουρίστες
Gastronomy tourists
Human resources


Ελληνική γλώσσα

2021-03-31


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2021-04-01T15:07:46Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.