Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2021 (EL)

Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές

Χατζηιωάννου, Διονύσης

Τσάκαλη, Ευσταθία
Λάζου, Ανδριάνα
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Γλουτένη σίτου
Σόγια
Meat analog
Seitan
Εξώθηση
Quorn
Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων
Tofu
Tempeh
Επεξεργασία
Υγεία
Υποκατάστατο κρέατος
Spinning processes
Φυτικές πηγές πρωτεϊνών
Kinema


Ελληνική γλώσσα

2021-07-13


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-07-20T09:42:55Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.